Wimpers, wenkbrauwen en meer...

Kies de behandeling die bij jou past!

WIMPERS
Je wimpers zijn de directe omlijsting van je ogen en dus erg bepalend voor je totale uitstraling. Bij Wimpertijd plaatsen wij op professionele wijze wimperextensions die precies bij jou passen en je de ‘look’ geven die jij wilt.

Maar we kunnen meer voor je doen op het gebied van wimpers. Wat dacht je van een Lash Lift? Een behandeling die zorgt voor een krul in je wimpers die tot wel 9 weken blijft zitten. Als je wilt kunnen we je wimpers dan meteen een vitamine-boost geven en ze verven, zodat je niet alleen je krultang, maar ook je mascara voortaan opgeborgen kunt houden.

En overweeg ook eens een Lash Botox: een heerlijke luxe behandeling met een verzorgend serum dat je het beste kunt vergelijken met een diep voedend haarmasker. De Lash Botox geeft je haren een vitamine-boost en is ideaal voor afgebroken, beschadigde of dunne wimpers. Uiteraard gebruiken we uitsluitend topproducten. Daarmee reinigen we ze en openen we de haarschubben, zodat alle ingrediënten er goed in kunnen trekken. Voor het beste resultaat adviseren wij een kuur van 5 behandeling. Je bespaart dan ook nog eens 20% op de totaalprijs.

Hier zie je een overzicht van al onze behandelingen.

HomeWenkbrauwenExtra's